Kongsi Info & Pengalaman, Jual yang Baru dan Terpakai, Servis Pembelian
(Servis Shopping Online & Beli Barangan dari Luar Negara)
Diuruskan oleh: Original Elmy Trading (No. Pendaftaran Perniagaan: 002186458-H)

Tuesday, May 21, 2013

Nudie Jeans Hank Rey Dry Orange Selvage






Brand: Nudie Jeans Hank Rey Dry Orange Selvage

Details:
Inside label tag W38" L32" (sila check ukuran manual di bawah)

Manual measurement:
-Waist: 38"- 39.5"
-Inseam: 31"
-Outseam: 42.5"
-Front rise: 11.5"

-Back rise: 15"
-Leg opening: 17.5" (8.75" x 2)

Other:
-Used jeans, never washed, never soaked except dry cleaned one time before advertise here. Jeans ni tak pernah direndam atau dibasuh cara biasa. Tuan tanah hanya dry clean jeans ni sekali sebelum iklankan kat sini.

-Orange selvedge (including coin pocket). Kepala kain warna oren termasuklah poket syilling. 
-Made in Italy
-This is my own jeans but need to sell due to lose weight. Tuan tanah hilang berat badan, so nak let go jeans ni. Ayat standard omputih: My loss is your gain! Hehehe...
-Please see picture for details and any imperfection. Silalah check gambar untuk tengok kekurangan jeans.
 
Asking price: RM SOLD


Untuk pembelian / pertanyaan, silalah email ke info5kosong1[at]yahoo.com atau sms / WhatsApp sahaja ke O12-7944748 atau boleh hantar message kat Facebook 5kosong1.

 

P/S: Kalau sms tu tak berbalas, maknanya tuan tanah tak ada kat darat, so HP pun jadi tak aktif. Kalau tak ada respond, silalah email atau hantar Facebook message.Terima kasih... 


FB pages: Facebook 5kosong1 @ Lima Kosong Satu
FB fan pages (Like!!!) : 5kosong1
Email: info5kosong1[at]yahoo.com 
SMS / WhatsApp: O12-7944748 

1 comment:

  1. Do you need free Twitter Followers?
    Did you know that you can get them ON AUTOPILOT AND ABSOLUTELY FREE by getting an account on Like 4 Like?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...