Kongsi Info & Pengalaman, Jual yang Baru dan Terpakai, Servis Pembelian
(Servis Shopping Online & Beli Barangan dari Luar Negara)
Diuruskan oleh: Original Elmy Trading (No. Pendaftaran Perniagaan: 002186458-H)

Thursday, August 11, 2011

Naked & Famous Denim SkinnyGuy Natural Indigo Selvedge (Kepala Kain)



 

 

 


Brand / Type: Naked & Famous Denim SkinnyGuy Natural Indigo Selvedge (Jeans Kepala Kain)

Label Tag: Size 29

Manual Measurement: Waist: 30"-31.5" (max), Inseam: 38.5", Outseam: 47.5", Front Rise: 9.5", Back Rise: 13"-13.5", Leg Opening: 14"

Other:
- Made in Canada from imported Japanese denim material
- Used jeans but in perfect condition. This is used raw jeans, so dah ada kesan honeycomb / renyuk / some characteristic from previous owner (boleh tengok kat gambar)
- Bukan bundle, dapat dari owner asal
- Colour indigo
- 4 Button fly, all donut button
- Jeans Selvedge / Kepala kain
- Selvedge also at coin pocket/ Kat poket syilling pun kepala kain
- Leather patch, cute + sexy = wow!!!

Price: RM SOLD termasuk kos shipping and handling atau boleh je nego! Harga retail price Malaysia mungkin dalam RM600++?

>
Boleh check link ini atau link ini atau link ni untuk check harga jeans Bogel & Terkenal ni yang baru (hahaha... direct translation - boleh tarik trafik!!!). Itu tak campur kos posting + tax kalau la beli nak bawak balik Malaysia!!! Ni plak link ke website rasmi Naked & Famous jeans yang tunjuk pasal jeans ni. Pegi la website yang cerita pasal raw jeans, rasanya boleh jumpa brand ni. Kiranya agak popular la jugak di kalangan peminat raw jeans...

FB pages: Facebook 5kosong1 @ Lima Kosong Satu
FB fan pages (Like!!!) : 5kosong1
Email: info.5kosong1[at]yahoo.com 
WhatsApp / SMS: O12-7944748 
 

4 comments:

  1. besar la pulak..br nak layan buat seluar raya..hahaha

    ReplyDelete
  2. Owh... Saiz baper bro nih? Betul-betul slim la...

    ReplyDelete
  3. slim sgt..xcukup vitamin.tarek jeans size 28 ngam!..

    ReplyDelete
  4. Ever wanted to get free Twitter Re-tweets?
    Did you know that you can get these AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FREE by registering on Like 4 Like?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...