Kongsi Info & Pengalaman, Jual yang Baru dan Terpakai, Servis Pembelian
(Servis Shopping Online & Beli Barangan dari Luar Negara)
Diuruskan oleh: Original Elmy Trading (No. Pendaftaran Perniagaan: 002186458-H)

Tuesday, September 20, 2011

Levi's Men's Trucker Work Jacket - Tobacco Field -





Brand / Type: Levi's Men's Trucker Work Jacket - Tobacco Field - 

Size: XXL

Manual measurement:  
Pit to pit: 24.5" - 25"
Labuh (ukur dari bawah kolar): 29.5"
Panjang lengan : 20" (hujung lengan ke pit) @ 27.5" (hujung lengan ke bahu)
Nak measurement lain??? Silalah roger... 

Other:
- Baru, datang sekali dengan label tag @ brand new with label tag
- Kepala kain kat bahagian dalam dan kolar @ red selvedge at inside hem and collar
- Kain kanvas heavyweight dan ada warna kontras kat bahagian dada @ Levi's canvas heavyweight has a contrast yoke
- Dua poket luar @ two patch pockets (one with button flap and pencil @ pen slot)
- Ada poket kat bahagian dalam @ welt pockets & inside chest pocket

- Pai kulit @ leather patch
- Ada side tabs untuk adjust fit
- 100% Cotton, 10 oz
- Jaket ni beli dari website Levi's US untuk dipakai sendiri. So bawak masuk dari USA ke Malaysia la. Tapi jaket ni terlebih besar la pulak sebab aku ni rupanya tak la sebesar yang disangka. Hahaha... So, jaket ni memang masih lagi baru dan tak pernah pakai bawak keluar rumah pun. Cuma tergantung gitu je sejak sampai Malaysia.

Price:  SOLD
Retail price ialah USD128 @ RM 396.00 (tengok label tag). Nak tolak RM350.00 ( harga dah termasuk kos penghantaran Pos Laju ke serata Malaysia. Anyway, slightly nego!

FB pages: Facebook 5kosong1 @ Lima Kosong Satu
FB fan pages (Like!!!) : 5kosong1
Email: info.5kosong1[at]yahoo.com 
SMS: O12-7944748 
 

3 comments:

  1. Yup, masih ada lagi... Berminat boleh roger saya... Tapi HP saya time ni tak aktif... Bolehlah hantar email kat info5kosong1[at]yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Ever wanted to get free Twitter Re-tweets?
    Did you know that you can get these ON AUTO-PILOT & ABSOLUTELY FOR FREE by registering on Add Me Fast?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...