Kongsi Info & Pengalaman, Jual yang Baru dan Terpakai, Servis Pembelian
(Servis Shopping Online & Beli Barangan dari Luar Negara)
Diuruskan oleh: Original Elmy Trading (No. Pendaftaran Perniagaan: 002186458-H)

Monday, November 28, 2011

Evisu Selvedge Jeans Blue White Seagull - Size 34-





Brand / Type: Evisu Selvedge Jeans (Kepala Kain Merah Biru Putih)

Label Tag: Inside label tag W34"

Manual Measurement: W34"-35", Inseam: 34", Outseam: 43"

Other:
- Lambang seagull kat poket belakang warna biru dan putih/ Seagull paint at back pocket with blue and white colour.
- Semua button fly ada tulisan " EVISU" / All button fly have the word "EVISU"
- Inside rivet pun tulis "EVISU" / Inside rivet also wrote "EVISU"
- Kepala kain warna merah, biru & putih untuk inseam jeans/ Selvedge red line, blue line and white line for inseam.
- Kepala kain warna hitam & putih kat bahagian dalam poket syilling / Selvedge black & white colur inside coin pocket.   
- Kaki jeans chain stitch / Jeans leg still chain stitch
- Hidden rivet untuk poket belakang/ Hidden rivet for back pocket
- Pai dah hilang / Patch already missing
- Dapat dari seller USA yang merupakan seorang pemilik salon rambut, so ada la sikit bulu tak dikenali. Tapi dah dibuang mana yang boleh.
- Made in Hong Kong (Menurut seorang collector Evisu dari USA yang aku tanya, "No Evisu jeans purchased from website Evisu.com or other authorized retailer that are manufactured for sale in the USA are made in Japan. With the exception of Italian made Evisu European editions, most Evisu jeans sell here are made in Hong Kong or simply, China. Some 2009 - present Evisu jeans from aforementioned website are made in Macau". Harap dapat menjawab pertanyaan sama ada jeans ni original atau tak).

Price: SOLD

Untuk pembelian / pertanyaan, silalah email ke info5kosong1[at]yahoo.com atau sms sahaja ke O12-7944748 atau boleh hantar message kat Facebook 5kosong1. 

P/S: Kalau sms tu tak berbalas, maknanya aku tak ada kat darat, so nombor pun jadi tak aktif. Kalau tak ada respond, silalah email atau hantar Facebook message.Terima kasih... 

FB pages: Facebook 5kosong1 @ Lima Kosong Satu
FB fan pages (Like!!!) : 5kosong1
Email: info.5kosong1[at]yahoo.com 
SMS: O12-7944748 

2 comments:

  1. Do you need free YouTube Views?
    Did you know that you can get them AUTOMATICALLY AND TOTALLY FOR FREE by registering on Like 4 Like?

    ReplyDelete
  2. If you need your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (no matter why you broke up) you need to watch this video
    right away...

    (VIDEO) Win your ex back with TEXT messages?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...