Kongsi Info & Pengalaman, Jual yang Baru dan Terpakai, Servis Pembelian
(Servis Shopping Online & Beli Barangan dari Luar Negara)
Diuruskan oleh: Original Elmy Trading (No. Pendaftaran Perniagaan: 002186458-H)

Wednesday, December 28, 2011

Kisah Seorang Gadis dan Jeans Levi's nya...

 "Traveling Denim" Recording Color Fade for Two Years

Seorang rakyat Jepun @ pembuat filem bernama Takayuki Akachi telah membuat satu dokumentari filem pendek  berkenaan kisah seorang gadis yang memakai jeans Levi's dan mengembara ke lebih 50 negara di seluruh dunia dalam masa dua tahun. Subjek utama dah tentu jeans Levi's yang dipakai oleh gadis tersebut dan jugak persekitaran kat mana jeans tu dah singgah.
Agaknya la, berapa kali erk jeans ni dibasuh dalam dua tahun tu? Hahaha... Boleh nampak la perubahan jeans tu daripada masih baru, sampailah dah jadik fade abis dan terkoyak sikit sana-sini. Bila tengok video ni, aku tak nampak pulak tanda-tanda gadis ni bersama jeansnya ada singgah kat Malaysia. Yang lebih penting, cun kah gadis ini??? Misteri siot... ~cam haram kan pemikiran ni... Hahaha... Oklah, gadis tu sebenarnya isteri Takayuki Akachi sendiri dan jeans yang dipakainya ialah Levi's 505 zip fly (ladies).

Kalau nak tau lebih, boleh pegi ke website original Takayuki Akachi letak video dia nih.


FB pages: Facebook 5kosong1 @ Lima Kosong Satu
FB fan pages (Like!!!) : 5kosong1
Email: info.5kosong1[at]yahoo.com 
WhatsApp / SMS: O12-7944748 
 

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...