Kongsi Info & Pengalaman, Jual yang Baru dan Terpakai, Servis Pembelian
(Servis Shopping Online & Beli Barangan dari Luar Negara)
Diuruskan oleh: Original Elmy Trading (No. Pendaftaran Perniagaan: 002186458-H)

Sunday, January 22, 2012

Levi's 501Z XX Big E Redline Selvedge LVC (Levi's Vintage Clothing) W33



Brand / Type: Levi's 501Z XX Big E Selvedge Redline (LVC - Levi's Vintage Clothing)
 
Label Tag: W34" L34" 

Manual measurement: Waist: 33", Inseam: 34-34.5", Outseam: 45", Leg opening: 16"

Other:
- Made in Turkey
- Model Style Number: 50154-0009 Pitchfork
- Brand new with tag, but replica letter from Mr Levi's Strauss not available anymore
- Zipfly and Talon 42
- Kepala kain / Redline selvedge
- Poket syiling pun kepala kain / Coin pocket also redline selvedge
- Poket belakang single stitch /Back pocket single stitch
- Top waist button ssudah diganti dengan yang baru - sebelum ni hilang / Top waist button replaced by new set - before this missing
- Hidden rivet
- Bartacks benang warna gelap / Bartacks with dark colour thread
- Kaki chain stitch / Chain stitch leg
- Pai kulit / Leather patch
- Condition mantap. Yang broken / distress sana-sini tu memang merupakan design LVC ni / Good condition. Broken / distress is part of the design. 
- Dua gambar last yang aku dapat dari sumber lain tu dapat tunjukkan keadaan sebenar design LVC ni. Kalau perasan, sepatutnya korang boleh dapat replika surat dari Mr Levi's Strauss bila beli LVC baru, tapi surat tu aku tak ada la pulak.

Price: RM SOLD
 
Untuk pertanyaan, silalah email ke info.5kosong1[at]yahoo.com atau sms sahaja ke O12-7944748 atau boleh hantar message kat Facebook 5kosong1.

P/S: Kalau sms tu tak berbalas, maknanya aku tak ada kat darat, so nombor pun jadi tak aktif. Kalau tak ada respond, silalah email atau hantar Facebook message.Terima kasih...


FB pages: Facebook 5kosong1 @ Lima Kosong Satu
FB fan pages (Like!!!) : 5kosong1
Email: info.5kosong1[at]yahoo.com 
WhatsApp / SMS: O12-7944748 

2 comments:

  1. bro tukar link saya dah add bro

    http://supremestreets.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...