Kongsi Info & Pengalaman, Jual yang Baru dan Terpakai, Servis Pembelian
(Servis Shopping Online & Beli Barangan dari Luar Negara)
Diuruskan oleh: Original Elmy Trading (No. Pendaftaran Perniagaan: 002186458-H)

Monday, May 21, 2012

Evisu Painted Daicock Jeans Lot 0001 W36 (Brand New with Tag)

Brand / Type: Evisu Painted Daicock Jeans Lot 0001 W36 (Brand New with Tag) 

Label Tag: Inside label tag W36"

Manual Measurement: Waist: W36"-37", Inseam: 35.5", Outseam: 46.5 - 47", Front rise: 13.5", Back rise: 15", Opening leg: 18"

Other:
- Jeans masih lagi baru dan didatangkan bersama tag / Brand new with tag
- Painted daicock kat belakang jeans tu sebenarnya warna putih kekuningan/ Painted daicock at back of jeans is white to yellowish colour
- Semua button fly ada tulisan " EVISU" / All button fly have the word "EVISU"
- Kepala kain warna merah & putih untuk inseam jeans/ Selvedge red and white line for inseam.
- Kepala kain warna merah kat bahagian dalam poket syilling / Selvedge redline for inside coin pocket.   
- Kaki jeans chain stitch / Jeans leg still chain stitch
- Hidden rivet untuk poket belakang/ Hidden rivet for back pocket
- Pai kulit / Leather patch
-
Dapat dari website fashion UK yang diperakui menjual barangan authentic / original: ASOS.com. Malangnya bukan saiz aku, so nak let go.
- Made in Macau
 
Price: RM SOLD sahaja termasuk shipping and handling. Boleh NEGO, tapi yang penting sila offer reasonable price dahulu. Untuk makluman, harga asal jeans ni kat website ASOS.com adalah £190.00 @ RM 950.


Untuk pembelian / pertanyaan, silalah email ke info5kosong1[at]yahoo.com atau sms sahaja ke O12-7944748 atau boleh hantar message kat Facebook 5kosong1.

P/S: Kalau sms tu tak berbalas, maknanya aku tak ada kat darat, so nombor pun jadi tak aktif. Kalau tak ada respond, silalah email atau hantar Facebook message.Terima kasih... 



FB pages: Facebook 5kosong1 @ Lima Kosong Satu
FB fan pages (Like!!!) : 5kosong1
Email: info5kosong1[at]yahoo.com 
SMS: O12-7944748 

4 comments:

  1. Assalamualaikum bos..
    Terlebih dahulu tahniah kwn nk ucapkan pd bos krn b'jya mghasilkn blog yg sgt2 menarik dn very informative ni..Congratulation to you!

    Jadi sbnrnya kwn nk minta izin jom sama2 kita link/add blog sesama kita. Dan utk makluman bos, kwn dah pun add/link blog bos ni dlm blog kwn, iaitu

    www.japanusedclothingbundle.blogspot.com

    Dan juga utk pengetahuan bos, di samping jual brg2, kwn trut menyediakan servis pembelian brg2 dari Jepun utk pelanggan yg berminat. Jadi andai klo bos ade brminat nk dapatkan apa2 items dari Jepun, bos boleh sahaja menghubungi kwn. Insyaallah kwn dpt membantu..

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  2. Waalaikummusalam...

    Terima kasih. Biasa je bro, bermula untuk cari info kat diri sendiri, alang-alang kongsikan. Hehehe... Tapi masih jauh lagi... Masih bayak lagi nak kena cover....

    Kelemahan saya semestinya nak beli barangan dari Jepun. Saya pun masih belajar slow-slow cara yang terbaik supaya next time boleh beli barangan dari sana secara direct throuh the website / auction / etc. Seriusly bro ada kelebihan sebab market jeans Jepun adalah sangat lumayan... Hehehe...

    Pasal link, no worries... Saya akan add...

    Terima kasih

    ReplyDelete
  3. Ok tqvm bos psl da add link kwn...

    Pasal nk beli brngan direct dr Jepun tu bos jgn risau sal kwan bleh membantu dan kwn juga bleh kongsikan pengalaman kwn ni.. bos juz tnya je ape yg nk ditanya. Tp apa yg kwn nk kgsikan, kebanyakan seller Jepun ni xramai yg ship direct brg2 mereka ke luar negara. Xtau sal ape mereka cmtu, mgkin sal language barrier kot, ataupun mgkin juga psl mreka xmau renyahkan diri dgn procedure2 export kot.. Tapi bos jgn risau, psl ade je kalangan mereka yg sanggup ship direct overseas walaupun bilangannya xramai..

    Dan psl auction tu plk, mmg kita xboleh nk register utk bid klo kita xbuka akaunnya. Dan utk nk buka akaunnya tu plk, kita msti ada alamat kt sana dan akaun bank kt sana. Psl dlm auction ni mmg semua seller xkan ship international. Psl ia hnya utk plggan domestic je dan hnya melibatkan domestic transaction je. Tp seriously kwn ckp, brg2 dlm auction dn brg2 secondhand kt Jepun ni mmg murah2. Dan kt cni juga byk bundle2 (used stores). Dan bundle2 (used stores) diorg ni mmg btol2 kemas dan tersusun, atau dgn kata lain keadaan kdainya sebijik mcm butik klo kt Malaysia.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. Do you need free Twitter Re-tweets?
    Did you know you can get these ON AUTO-PILOT & ABSOLUTELY FREE by registering on Like 4 Like?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...