Kongsi Info & Pengalaman, Jual yang Baru dan Terpakai, Servis Pembelian
(Servis Shopping Online & Beli Barangan dari Luar Negara)
Diuruskan oleh: Original Elmy Trading (No. Pendaftaran Perniagaan: 002186458-H)

Sunday, October 7, 2012

Naked and Famous 15oz Premium Leather Belt Size 30 (Black)




Item: Naked & Famous 15oz Premium Leather Belt (Tali Pinggang Kulit Naked & Famous - Premium Tebal dan Keras)

Other:
-Colour: Black
-Leather: Bovine
-Thickness: 5-7mm
-Width: 1-1/2"
-Size: 30 (Kemungkinan boleh digunakan oleh mereka yang bersaiz 28 - 32. Tapi sila klik dan tengok gambar pertama untuk check ukuran panjang /lubang sebenar)
-Manufactured: Made in Canada
-Condition: Almost like NEW

Comments: 
-Ada sedikit calar pada tali pinggang. Boleh check kat gambar.

P/S: Bovine is a scientific classification for a specific subfamily of mammals that includes cows, oxen and buffalo. So jangan risau, tali pinggang ni samada diperbuat daripada kulit lembu, seladang atau kerbau. 

Price: RM SOLD including Pos Laju to Semenanjung Malaysia / Sabah / Sarawak / WP Labuan. (Harga tali pinggang jenis ni yang baru ialah RM 270 - RM 300). Kalau buat special order untuk bawa balik tali pinggang ni ke Malaysia pun sekurang-kurangnya RM 420 - RM 450 termasuk upah dan shipping cost. So boleh kata ini harga runtuh!!!

Saya tak dapat nak buat COD / jumpa bersemuka disebabkan komitmen kerja. Cara penghantaran ialah Pos Laju.

Untuk pembelian / pertanyaan atau nak order baru atau saiz lain, silalah email ke info5kosong1[at]yahoo.com atau sms sahaja ke O12-7944748 atau boleh hantar message kat Facebook 5kosong1.

P/S: Kalau sms tu tak berbalas, maknanya tak ada kat darat, so nombor pun jadi tak aktif. Kalau tak ada respond, silalah email atau hantar Facebook message. Terima kasih...

FB fan pages (Like!!!) : 5kosong1 
Email: info5kosong1[at]yahoo.com 
SMS: O12-7944748

1 comment:

  1. Ever wanted to get free YouTube Views?
    Did you know that you can get them AUTOMATICALLY AND TOTALLY FOR FREE by getting an account on Like 4 Like?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...