Kongsi Info & Pengalaman, Jual yang Baru dan Terpakai, Servis Pembelian
(Servis Shopping Online & Beli Barangan dari Luar Negara)
Diuruskan oleh: Original Elmy Trading (No. Pendaftaran Perniagaan: 002186458-H)

Sunday, February 16, 2014

Aktif Kembali & Diskaun Ulang Tahun ke-3 Blog 5kosong1

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera... 

Setelah agak senyap lebih kurang 3-4 bulan, now Encik 5kosong1 kembali. Hehehe... Last entry ialah pada bulan Oktober 2013. Huhuhu... Bukanlah bermaksud saya dah stop business ni, tapi perlu berada dalam mode bertenang disebabkan kekangan kerja tetap. Dalam tempoh berhibernasi ni, sebenarnya masih ada ramai customer yang gunakan khidmat servis shopping online walaupun seluruh proses mungkin tak selancar biasa. Ada masanya saya sendiri tak dapat nak respond disebabkan perlu fokus dengan kerja dan keadaan tempat kerja yang kurang mengizinkan. Untuk itu, pohon ampun maaf banyak-banyak kepada customer-customer yang terlibat.

Yang paling meninggalkan kesan dalam tempoh 3-4 bulan ni semestinya barangan yang ready stok (Available for Sale) sebab kerap kali terpaksa saya tolak walaupun ada customer yang nak beli disebabkan saya tak dapat nak buat penghantaran Pos Laju. Untuk itu, disebabkan dah lama tak update blog, dan blog 5kosong1 ni pun dah nak sambut ulang tahun ketiga pada 21 Februari ni, saya nak buat sale / jualan diskaun! So bermula dari ketika entry ni diterbitkan sehinggalah 31 Mac 2014, saya akan bagi diskaun dekat semua barangan yang di'list'kan kat bawah.

-Untuk barangan berharga kurang dari RM 200 ~ Diskaun sebanyak RM25.00

-Untuk barangan berharga RM 201 hingga RM 500 ~ Diskaun sebanyak RM 50.00

-Untuk barangan berharga RM 501 ke atas ~ Diskaun sebanyak RM 100.00 

Cara nak reedem? Mudah sahaja, cuma bagitau yang saudara / saudari nak guna "Diskaun Ulang Tahun" masa buat urusan pembelian. Di bawah ni antara barangan yang masih Available for Sale dengan harga asal sebelum ditolak diskaun. Klik individual link untuk maklumat details setiap item. Owh ye, jangan lupa terus follow blog 5kosong1 ni sebab masih banyak lagi barang yang akan saya iklankan untuk entry-entry seterusnya. Terima kasih!


Jeans & Seluar

Nudie Jeans Hank Rey Recycle Dry W30 L32: RM 490 

Nudie Jeans Fast Freddy Dry Hemp Selvage W33 L34: RM 750 

Kombo: Levi's 501 LVC 1966 Big E Redline Selvedge Painted Red Stripe W35.5 + Harley Davidson Triblend T-Shirt Size L: RM 800 

Nudie Jeans Slim Jim Organic Dry Ecru Embo W38 L32: RM 490

Nudie Jeans Grim Tim Org. Dry Navy W38 L34: RM 490

Nudie Jeans Average Joe Dry Organic W38 L34: RM 490 

Levi's Premium Workwear Masonry Raw Selvedge Tractor Cropped Pants W32: RM 290 

Nudie Jeans Regular Alf Dusty Black: RM 170 

Momotaro Jeans 1005SP Classic Middle Straight 15.7oz Sanforized W40: RM 1100 

Momotaro Jeans 0901 Classic Straight Vintage Label W28 L36: RM 850 

Levi's 501 W37.5-38 L28 Made in USA -Colour: Stainless: RM 150 

Nudie Jeans Regular Alf Dry Selvage Kepala Kain W36: RM 280 

Levi's 503B Big E Redline Kepala Kain W28 L32: RM 130 

New Old Stock Levi's 501 W33 L30 Made in USA -Brand New with Tag-: RM 320


T-Shirt, Kemeja & Jaket 


Aksesori 

Samurai Jeans Hunting Cap: RM 380

Momotaro Jeans -Phone Denim Cases: RM 150 

Seperti kebiasaan, blog 5kosong1 masih lagi menyediakan khidmat servis pembelian jeans Levi's termasuklah servis pembelian jeans brand lain atau aksesori pakaian

Untuk pertanyaan, silalah email ke info5kosong1[at]yahoo.com atau SMS / WhatsApp sahaja ke O12-7944748 atau boleh hantar message ke Facebook 5kosong1 

FB pages: Facebook 5kosong1 @ Lima Kosong Satu
FB fan pages (Like!!!) : 5kosong1 
Email: info.5kosong1[at]yahoo.com
SMS / WhatsApp: O12-7944748

2 comments:

  1. Ever wanted to get free Facebook Followers and Likes?
    Did you know you can get them AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FREE by getting an account on Add Me Fast?

    ReplyDelete
  2. Quantum Binary Signals

    Get professional trading signals delivered to your mobile phone every day.

    Start following our signals NOW and make up to 270% per day.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...