Kongsi Info & Pengalaman, Jual yang Baru dan Terpakai, Servis Pembelian
(Servis Shopping Online & Beli Barangan dari Luar Negara)
Diuruskan oleh: Original Elmy Trading (No. Pendaftaran Perniagaan: 002186458-H)

Tuesday, October 14, 2014

Servis Shopping Online Masih On Selalu! -www.5kosong1.blogspot.com-


Agak lama tak update blog ni! Last post rupanya bulan Mei 2014! Yup, seriously agak busy dengan kerja tetap. Iyelah, kadang-kadang bila pergi ke laut / offshore, nak online tu pun ada  masalah sebab ada sesetengah website yang kena block.

Tapi macam manapun, Servis Shopping Online memang sentiasa diteruskan. Cuma, iyelah, kadang-kadang respond tu agak lagging sikit.

Bagi yang tertanya-tanya, memang tuan punya blog ni masih dan sentiasa buat Servis Shopping Online! Walaupun slow, akan cuba diusahakan.

Ok, gambar bawah ni saja nak tunjuk keadaan dalam bilik yang aku jadikan stor untuk simpan kotak-kotak, parcel-parcel, bungksan-bungkusan, plastik-plastik selama buat Servis Shopping Online. Hehehe...



Yup, tengok kotak USPS yang banyak tu pun dah boleh agak yang Encik 5kosong1 ni sebenarnya membuat pengkhususan pada barangan dari website USA. Website dari Europe atau Jepun pun pernah beli asalkan seller ada buat direct shipping ke Malaysia.

Owh ye, bagi yang berminat untuk beli barangan dari oversea secara online tapi tak pasti caranya atau nak dapatkan maklumat lebih lanjut berkenaan perkhidmatan servis shopping online yang aku sediakan, sila klik link berikut: Servis Shopping Online.

Untuk tengok contoh-contoh barangan yang pernah di'order' oleh customer-customer aku sebelum ni, sila klik link berikut: Koleksi Gambar

FB pages: Facebook 5kosong1 @ Lima Kosong Satu
FB fan pages (Like!!!) : 5kosong1
Email: info.5kosong1[at]yahoo.com
WhatsApp / Telegram / SMS: O12-7944748  

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...