Kongsi Info & Pengalaman, Jual yang Baru dan Terpakai, Servis Pembelian
(Servis Shopping Online & Beli Barangan dari Luar Negara)
Diuruskan oleh: Original Elmy Trading (No. Pendaftaran Perniagaan: 002186458-H)

Thursday, December 20, 2012

My Wishlist: Red Wing Iron Ranger 8111 Amber Harness








The Red Wing Shoes model 8111 Iron Ranger is named after the iron miners who wore these boots in the Mesabi mines, Minnesota. Classic 6” styling with double layer leather, toe cap, leather heel pocket and a cork sole create this unique look. Featuring premium, Amber Harness leather, chrome hardware, speed hooks, Goodyear welt construction and triple stitched quality.

 
                    Model: Iron Ranger 8111
                    Color: Amber Harness
                    Construction: Goodyear Welt
                    Material: 100% High Quality Leather
                    Origin: Made in USA
 
Fuhhh...
 
Berangan-angan memiliki sesuatu barangan yang lebih kepada kehendak diri (bukan keperluan) adalah salah satu step yang penting kalau kita nak sesuatu. Dapat atau tak itu cerita nombor dua, bukannya cerita nombor satu atau cerita nombor tiga atau cerita nombor empat atau cerita nombor apa-apa sekalipun. Hahaha... Berkongsi kat blog pulak adalah salah satu cara aku menyatakan kehendak, manalah tau ada seseorang kat luar sana yang tiba-tiba bermurah hati nak belikan atau nak hadiahkan. Hahaha... Positif... Positif...

Kalau sebelum ni kasut Red Wing Beckman 9016 sudah tercapai, sekarang aku rasa macam best pulak kalau dapat pakai kasut Red Wing Iron Ranger 8111. So silalah lagi giat membeli atau gunakan servis pembelian yang ditawarkan 5kosong1 supaya aku boleh angkat sepasang Red Wing Iron Ranger 8111 size US11.5 / UK10.5 ni tanpa rasa bersalah kat diri sendiri. Iyelah, kadang-kadang kalau kita dah pasang niat ni, lama-lama dapat jugak kan... Hehehe... (OK, ayat tu hampir sama gila dengan entry sebelum ni masa aku mengidam nak Red Wing Beckman 9016 --> memang la sama sebab aku copy + paste + edit + post new entry. Gile pemalas. Hehehe...

FB pages: Facebook 5kosong1 @ Lima Kosong Satu
FB fan pages (Like!!!) : 5kosong1
Email: info5kosong1[at]yahoo.com 
SMS: O12-7944748 

1 comment:

  1. Ever wanted to get free Google+ Circles?
    Did you know that you can get these AUTOMATICALLY & TOTALLY FOR FREE by registering on Like 4 Like?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...