Kongsi Info & Pengalaman, Jual yang Baru dan Terpakai, Servis Pembelian
(Servis Shopping Online & Beli Barangan dari Luar Negara)
Diuruskan oleh: Original Elmy Trading (No. Pendaftaran Perniagaan: 002186458-H)

Wednesday, June 13, 2012

Evisu Bondaicock Selvedge Jeans W42 L35


Brand / Type: Evisu Bondaicock Selvedge Jeans W42 L35 

Label Tag: Inside label tag W42 

Manual Measurement: Waist: W42", Inseam: 35", Outseam: 46"-46.5", Front Rise: 13", Back Rise: 15", Leg opening: 19" 

Other:
- Used jeans
- Sulaman pokok bonsai berbentuk Evisu diacock/ Embroidered bonsai trees shaped logo Evisu diacock
- Semua button fly ada tulisan " EVISU" / All button fly have the word "EVISU"
- Kepala kain warna merah putih / Selvedge red line & white line
- Kaki jeans chain stitch / Jean leg still chain stitch
- Pai kulit / Leather patch
- Bukan dari bundle, tapi dari seller dari USA/ Not from bundle, but from USA seller
- Jual sebab tak pakai dan berat saya dah turun banyak. So peluang kat sesiapa yang bersaiz besar untuk pakai Evisu.
- Made in Macau. (Menurut seorang collector Evisu dari USA yang aku tanya, "No Evisu jeans purchased from website Evisu or other authorized retailer that are manufactured for sale in the USA are made in Japan. With the exception of Italian made Evisu European editions are made in Hong Kong or simply, China. Some 2009 - present Evisu jeans from aforementioned website are made in Macau". Harap dapat menjawab pertanyaan sama ada jeans ni original atau tak). 


Price: RM SOLD

Saya tak buat COD / No COD due to current work commitment. 

Untuk pembelian / pertanyaan, silalah email ke info5kosong1[at]yahoo.com atau sms sahaja ke O12-7944748 atau boleh hantar message kat Facebook 5kosong1.

P/S: Kalau sms tu tak berbalas, maknanya aku tak ada kat darat, so nombor pun jadi tak aktif. Kalau tak ada respond, silalah email atau hantar Facebook message.Terima kasih...  

FB fan pages (Like!!!) : 5kosong1
Email: info5kosong1[at]yahoo.com 
SMS: O12-7944748

2 comments:

  1. Are you looking for free Twitter Re-tweets?
    Did you know that you can get them ON AUTOPILOT AND ABSOLUTELY FOR FREE by using Like 4 Like?

    ReplyDelete
  2. If you need your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (even if they're dating somebody else now) you got to watch this video
    right away...

    (VIDEO) Text Your Ex Back?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...