Kongsi Info & Pengalaman, Jual yang Baru dan Terpakai, Servis Pembelian
(Servis Shopping Online & Beli Barangan dari Luar Negara)
Diuruskan oleh: Original Elmy Trading (No. Pendaftaran Perniagaan: 002186458-H)

Wednesday, June 6, 2012

Naked and Famous 15oz Leather Belt 7mm Size 30 (Natural Tan)


Item: Naked & Famous 15oz Premium Leather Belt. (Tali Pinggang Kulit Naked & Famous - Premium Tebal & Keras) 

Other:
-Colour: Natural Tan
-Leather: Bovine
-Thickness: 7mm
-Width: 1-1/2"
-Size: 30 (Sila tengok gambar kiri bawah untuk ukuran panjang /lubang sebenar)
-Leather Origin: USA
-Manufactured: Made in Canada
-Condition: Almost like NEW
 

Comments: 
-Belt will fade & age beautifully. Tali pinggang akan berubah warna /kelihatan lebih cantik apabila dipakai selalu. 
-Boleh check link untuk tengok effectnya: Aged Naked & Famous Natural Tan Leather Belt 

P/S: Bovine is a scientific classification for a specific subfamily of mammals that includes cows, oxen and buffalo. So jangan risau, tali pinggang ni samada diperbuat daripada kulit lembu, seladang atau kerbau. 

Price: RM SOLD including Pos Laju to Semenanjung Malaysia / Sabah / Sarawak / WP Labuan. (Harga tali pinggang jenis ni yang baru ialah RM 270 - RM 300). Special order untuk bawa balik tali pinggang ni ke Malaysia pun sekurang-kurangnya RM 420 - RM 450 termasuk upah dan shipping cost.

Untuk pembelian / pertanyaan atau nak order yang baru atau size lain, silalah email ke info5kosong1[at]yahoo.com atau sms sahaja ke O12-7944748 atau boleh hantar message kat Facebook 5kosong1.

P/S: Kalau sms tu tak berbalas, maknanya tak ada kat darat, so nombor pun jadi tak aktif. Kalau tak ada respond, silalah email atau hantar Facebook message. Terima kasih...

FB fan pages (Like!!!) : 5kosong1
Email: info5kosong1[at]yahoo.com 
SMS: O12-7944748

1 comment:

  1. Ever wanted to get free Facebook Likes?
    Did you know that you can get them AUTOMATICALLY AND TOTALLY FOR FREE by registering on Like 4 Like?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...