Kongsi Info & Pengalaman, Jual yang Baru dan Terpakai, Servis Pembelian
(Servis Shopping Online & Beli Barangan dari Luar Negara)
Diuruskan oleh: Original Elmy Trading (No. Pendaftaran Perniagaan: 002186458-H)

Saturday, June 2, 2012

Apabila Jeans - Jeans Berkolaborasi - Part 2

Sebelum baca entry ni, silalah baca Part 1 dulu untuk mendapat lebih feeling... Perh... akhirnya aku sambung gak posting tu sebagaimana telah di'type'kan... 

Orite, satu perkara yang pada aku unik bila different brand jeans buat kolaborasi dah tentu terletak pada design patches / pai. Bukan apa, ciri-ciri yang lain tu mungkin tak berapa ketara kalau nak dibandingkan dengan design patches. Senang citer, aku upload je la gambar yang dicilok dari banyak website tertentu untuk korang tengok beramai-ramai sambil mempromote iklan barang bundle kat FB, tengok match bola, tengok iklan Mudah, usya awek kat FB, etc... P/S: Entry paling kurang ayat tapi paling banyak gambar... Hahaha...


Ok, sambung ayat...

Kalau nak tau, rakyat negara jiran kita Indonesia pun diberi penghargaan oleh brand tertentu beb. Kolaborasi tu ialah Self Edge X Iron Heart X Indonesian (SEXIHXINDO). Cube tengok patches bawah ni...



Bila agaknya akan ada untuk Malaysia erk??? Aku rasa kalau rakyat Malaysia order banyak-banyak dalam setahun kat sesuatu brand tertentu (raw jeans la), mungkin akan ada jugak suatu hari nanti.

Ok, paling tak boleh blah dah tentu kolaborasi Self Edge x Dry Bones x Superfuture x Styleforum... Tak cukup satu patches, siap pasang dua sekali... Mega kolaborasi ni...



Lalu aku pun berangan-angan, mungkin satu hari nanti ada 5kosong1 x Brand A x Brand B. Aminnn... Bukan apa, angan-angan itu penting brader... Hehehe...

FB pages: Facebook 5kosong1 @ Lima Kosong Satu
FB fan pages (Like!!!) : 5kosong1
Email: info5kosong1[at]yahoo.com 
SMS: O12-7944748

2 comments:

  1. Are you looking for free Google+ Circles?
    Did you know you can get these AUTOMATICALLY AND TOTALLY FOR FREE by registering on Like 4 Like?

    ReplyDelete
  2. If you want your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (no matter why you broke up) you must watch this video
    right away...

    (VIDEO) Have your ex CRAWLING back to you...?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...