Kongsi Info & Pengalaman, Jual yang Baru dan Terpakai, Servis Pembelian
(Servis Shopping Online & Beli Barangan dari Luar Negara)
Diuruskan oleh: Original Elmy Trading (No. Pendaftaran Perniagaan: 002186458-H)

Saturday, June 16, 2012

PRE ORDER- Japan Blue X Momotaro Jeans (0200SP / 0400SP / 0700SP)

Salam semua... Kat bawah ni adalah senarai untuk pre order jeans Japan Blue x Momotaro untuk model 0200SP (menggantikan model 0100SP), 0400SP dan 0700SP. Bagi sesiapa yang mencari alternatif lebih murah untuk jeans Momotaro yang biasanya berharga RM seribu lebih, bolehlah pertimbangkan untuk beli jeans ni. Ketiga-tiga model ada design stripe putih kat poket belakang sama macam jeans Momotaro "Going to Battle". Yang best dah tentu harganya, iaitu tak sampai RM 900 untuk sampai depan pintu korang!!! Kenapa lebih murah berbanding Momotaro? Antara sebabnya ialah, bagi model Momotaro Going to Battle, raw denim yang digunakan ialah 15.7oz sementara model Japan Blue X Momotaro ni menggunakan raw denim 14.8oz.
 
Komen: Ini adalah pre order jeans. Untuk tempahan, sila roger dahulu untuk check size yang masih available dan harga terkini. Untuk makluman, disebabkan jeans masih lagi berada di luar negara, kebiasaannya akan mengambil masa antara 2-3 minggu (atau paling cepat kurang 2 minggu!) sebelum sampai ke Malaysia. Syarat pembelian sama seperti yang tertulis dalam entry: Servis Pembelian Jeans.

Untuk pertanyaan, silalah email ke info.5kosong1[at]yahoo.com atau WhatsApp / SMS sahaja ke O12-7944748 atau boleh hantar message kat Facebook 5kosong1.

P/S: Kalau SMS tu tak berbalas, maknanya tuan tanah blog ni tak ada kat darat, so handphone pun jadi tak aktif. Kalau tak ada respond, silalah email atau hantar Facebook message.Terima kasih...

*Klik gambar untuk lihat resolution gambar yang lebih besar 

Page last update: 10 September 2013 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Japan Blue x Momotaro 0200SP Selvage


Brand: Japan Blue x Momotaro 0200SP Selvage (gambar akan ditukar, kat atas model 0100SP)
Style: Lot 0200SP - Skinny

Color: Dark Indigo
-14.8oz Selvage denim
-100% US Cotton
-Sanforized
-Button fly
-Painted stripes on back pocket

-Made in Japan
-Sizing: Waist runs true to size
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Japan Blue x Momotaro 0400SP Selvage

Brand: Japan Blue x Momotaro 0400SP Selvage
Style: 0400SP - Tapered
Color: Indigo/Paint
-14.8oz Selvage denim
-100% Cotton
-Sanforized
-Button fly
-Painted stripes on back pocket
-Made in Japan
-Sizing: Waist runs true to size
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Japan Blue x Momotaro 0700SP Selvage
Brand: Japan Blue x Momotaro 0700SP Selvage
Style: Lot 0700SP - Tight/Straight
Color: Dark Indigo
-14.8oz Selvage denim
-100% Cotton
-Sanforized
-Button fly
-Painted white stripes on back pocket - symbol for japanese tradition
-Made in Japan
-Sizing: Waist runs true to size
----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

FB pages: Facebook 5kosong1 @ Lima Kosong Satu
FB fan pages (Like!!!) : 5kosong1
Email: info.5kosong1[at]yahoo.com 
WhatsApp / SMS: O12-7944748 

12 comments:

  1. Japan Blue x Momotaro 0100SP Selvage W 29 - Sabah

    ReplyDelete
  2. Japan Blue x Momotaro 0100SP Selvage W 33 - Johor

    ReplyDelete
  3. Japan Blue x Momotaro 0100SP Selvage W 33 - Terengganu

    ReplyDelete
  4. Japan Blue x Momotaro 0100SP Selvage W 34 - Terengganu

    ReplyDelete
  5. Anyone? Boleh jadi pelanggan ke-5 yang beli jeans ni. Hehehe...

    ReplyDelete
  6. boleh ke saya jadi yang ke 5 ni? camana ek?mahu saiz 29

    ReplyDelete
  7. Pelanggan yang ke berapa pun tak kisah bro... Hehehe... Mungkin yang ke-6 atau ke-7 kot? Sebab tak silap ada yang dah beli lepass tarikh 21 June tu... Cuma tak update jer. Hehehe...

    Boleh contact saya kat email @ FB message @ SMS... Saiz 29 biasanya ada... Terima kasih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nego x harga ni bro..mintak kurang x leh ker bro.saiz standart 29 saiz momotaro ni brapa?panjang dia berapa nih

      Delete
    2. Harga jeans untuk pre order adalah fix, maknanya RM 750.00. Pertanyaan bro berkenaan panjang dan saiz dah tertulis pada iklan dan penerangan kat atas.

      Terima kasih...

      Delete
  8. as,salam bro 5kosong1...:)
    momotaro nih potongan straight cut kee....?
    sekiranya masih buka order minta tolong reply mesej nih
    saiz pinggang 32,,,,saiz berapa yang sesuai untuk saya...
    minta pencerahan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam Bro Paklie76...

      Japan Blue x Momotaro 0100SP Selvage - Skinny/Straight

      Japan Blue x Momotaro 0200SP Selvage - Skinny Straight (takde kat atas)

      Japan Blue x Momotaro 0400SP Selvage - Tapered

      Japan Blue x Momotaro 0700SP Selvage - Tight/Straight

      Cuba try email saya kat info5kosong1[at]yahoo.com. Boleh cerita panjang sikit especially berkaitan ukuran. Model 0200SP, 0400SP & 0700SP masih boleh buat pre order. Terima kasih.

      Delete
  9. If you want your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (no matter why you broke up) you got to watch this video
    right away...

    (VIDEO) Want your ex CRAWLING back to you...?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...