Kongsi Info & Pengalaman, Jual yang Baru dan Terpakai, Servis Pembelian
(Servis Shopping Online & Beli Barangan dari Luar Negara)
Diuruskan oleh: Original Elmy Trading (No. Pendaftaran Perniagaan: 002186458-H)

Tuesday, June 26, 2012

Nudie Jeans - Slim Jim, Thin Finn & Hank Rey

Ada 3 1 helai lagi Nudie Jeans untuk di let go. Semuanya masih baru bersama dengan label tag dan booklet. Guarantee authentic 100%! Boleh tengok kat gambar untuk pastikan ciri-ciri setiap satu sama ada original atau tak. Off course, saya tak jual fake Nudie. 

"Harga jeans ni kat website rasmi Nudie ialah SEK 999 @ RM 440. Macam mana boleh jual setakat RM 450 je? Shipping kos nak bawa balik Malaysia dah berapa? Ni jual Nudie fake ke?"

Jawapan:
5kosong1 habiskan banyak masa surf internet kat website-website fashion oversea yang ada reputasi tinggi dan cuma menjual barang-barang yang original. Kadang-kala, mereka akan buat sale dan disebabkan itulah saya beli, dan boleh jual semula secara murah. Kalau ciplak, dah tentu size pun tak selective...

Silalah beli kalau berkenan... Kalau nak saiz lain atau Nudie model atau style lain pun boleh jugak. Boleh hubungi saya untuk quatation. Of course quatation free je. Tapi jangan terkejut sebab harga dah pasti akan lebih sikit berbanding iklan ni. Terima kasih!!! 
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Type: Nudie Jeans Slim Jim Dry Broken Twill: Size W36 L30 (Actual size W37-37.5") > Price RM SOLD






Details:
-Manual Measurement: Waist: 37-37.5" Inseam: 30" Outseam: 40.5" Front Rise: 10.25" Back Rise: 14.25" Opening Leg: 18"
-Style: Slim Jim - Straight Tubeleg
-Color: Dry Broken Twill (Indigo)
-12oz Italian broken twill denim
-100% Cotton
-Zip fly
-Made in Italy
-Use for 6 months before first wash for a personal, worn look (Recommended by Nudie Jeans Co.)


-------------------------------------------------------------------------------------------------

Type: Nudie Jeans Thin Finn Organic Dry Blue: Size W32 L34 > RM SOLD

 
Details:  
-Style: Thin Finn - low yoke, thin skinny legs
-Color: Org. Dry Blue
-98% cotton/2% elastane
-11.5 oz Turkish power stretch made with organic cotton
-Clean, flat surface and great dry hand feel
-Nudie orange threads all over except for back pocket
-Back pocket embo that is made with strong blue thread
-Organic trims and pocket lining
-Made in Italy
 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Type: Nudie Jeans Hank Rey Dry Organic Veggie: Size W31 L34 (Actual Size W33) > RM SOLD



Details:
-Manual Measurement: Waist: 33" Inseam: 34" Outseam: 45" Front Rise: 10.75" Back Rise: 14.25" Opening Leg: 15"
-Style: Hank Rey - Straight fit/Slightly Tapered
-Color: Indigo - Dry Organic Veggie
-13.25oz Organic Turkish Denim
-100% Cotton
-Dyed with veggie indigo, special blue shade with a red cast that is almost purple
-Open construction with evident neps
-Orange back pocket embo
-Organic trims and pocket lining
-Button fly
-Made in Italy
-Use for 6 months before first wash for a personal, worn look (Recommended by Nudie Jeans Co.)
 
--> Want this Nudie Jeans but unfortunately not your size? Or looking for other model or style? Hey, you may order from me. Just ask me bro! 

--> Berminat gile dengan Nudie Jeans ni tapi bukan saiz la pulak... Tak pun berminat dengan model atau style lain? Boleh order sebenarnya, hubungi saya.


Untuk pembelian / pertanyaan, silalah email ke info5kosong1[at]yahoo.com atau sms sahaja ke O12-7944748 atau boleh hantar message kat Facebook 5kosong1.

P/S: Kalau sms tu tak berbalas, maknanya aku tak ada kat darat, so nombor pun jadi tak aktif. Kalau tak ada respond, silalah email atau hantar Facebook message.Terima kasih... 


FB pages: Facebook 5kosong1 @ Lima Kosong Satu
FB fan pages (Like!!!) : 5kosong1
Email: info5kosong1[at]yahoo.com 
SMS: O12-7944748 

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...