Kongsi Info & Pengalaman, Jual yang Baru dan Terpakai, Servis Pembelian
(Servis Shopping Online & Beli Barangan dari Luar Negara)
Diuruskan oleh: Original Elmy Trading (No. Pendaftaran Perniagaan: 002186458-H)

Friday, June 15, 2012

Levi's 505 Regular Fit Jeans W42 (Saiz Besar)

Brand / Type: Levi's 505 Regular Fit Jeans
 
Label Tag: W42" L30"

Manual Measurement: Waist: 42", Inseam: 30.5", Outseam: 44", Front rise: 14", Back rise: 17"

Other:
- Hitam @ Black, Code Style Number: 0505-0260
- Used jeans
- Zipfly
- Made in Lesotho
- Ada kesan macam warna putih sikit kat jeans. Boleh check gambar. Tapi boleh hilang rasanya tu kalau basuh betul-betul.
- Jual sebab tak pakai dan berat saya dah turun banyak.
 

Price: SOLD sahaja (termasuk kos penghantaran PosLaju ke semua tempat iaitu Semenanjung Malaysia / Sabah / Sarawak / WP Labuan). Tapi harga masih boleh NEGO sikit lagi
 
Saya tak buat COD / No COD due to current work commitment.

Untuk pembelian / pertanyaan, silalah email ke info5kosong1[at]yahoo.com atau sms sahaja ke O12-7944748 atau boleh hantar message kat Facebook 5kosong1.

P/S: Kalau sms tu tak berbalas, maknanya aku tak ada kat darat, so nombor pun jadi tak aktif. Kalau tak ada respond, silalah email atau hantar Facebook message. Kalau nak order jeans yang masih baru untuk size yang besar pun boleh roger aku juga.Terima kasih...  

FB fan pages (Like!!!) : 5kosong1
Email: info5kosong1[at]yahoo.com 
SMS: O12-7944748

1 comment:

  1. salam, ada lagi tak jeans waist 42" yg baru?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...