Kongsi Info & Pengalaman, Jual yang Baru dan Terpakai, Servis Pembelian
(Servis Shopping Online & Beli Barangan dari Luar Negara)
Diuruskan oleh: Original Elmy Trading (No. Pendaftaran Perniagaan: 002186458-H)

Wednesday, March 7, 2012

Pittsburgh Steelers T-Shirt 3 Kain TriBlend (13 Rayon)

Pittsburgh Steelers (Brand New with Tag) 

Brand: Junk Food Clothing (Originals of California) 

Material: Tiga kain / Triblend - 50% Poly 37% Cotton 13% Rayon 

Color:Charcoal 

Tag Size: M 

Measurement: Pit-pit: 21" Length: 27.5" 

Origin: Bawa masuk dari USA, tapi Made in Guatemala 

Other: Bukan baju vintage, tapi baju triblend yang baru. Hologram untuk tunjukkan ke'original'annya pun masih ada. Gambar label tag tu dari t-shirt yang lain, tapi semuanya lebih kurang sama kecuali saiz... Harap maklum. 

Price: SOLD 

Termasuk yang ni, ada 8 2 helai semuanya. Boleh check link ni: 

8 Helai T-Shirt 3 Blend (13 Rayon) Junk Food Clothing -National Football League (NFL)- 

Belilah beberapa helai untuk dapatkan lebih diskaun. Harga dah termasuk dengan pos. Terima kasih...

Untuk pembelian / pertanyaan, silalah email ke info.5kosong1[at]yahoo.com atau sms sahaja ke O12-7944748 atau boleh hantar message kat Facebook 5kosong1. 

P/S: Kalau sms tu tak berbalas, maknanya aku tak ada kat darat, so nombor pun jadi tak aktif. Kalau tak ada respond, silalah email atau hantar Facebook message.Terima kasih... 

FB pages: Facebook 5kosong1 @ Lima Kosong Satu
FB fan pages (Like!!!) : 5kosong1
Email: info.5kosong1[at]yahoo.com 
SMS: O12-7944748

1 comment:

  1. Do you need free Twitter Re-tweets?
    Did you know that you can get these AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FREE by using Like 4 Like?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...