Kongsi Info & Pengalaman, Jual yang Baru dan Terpakai, Servis Pembelian
(Servis Shopping Online & Beli Barangan dari Luar Negara)
Diuruskan oleh: Original Elmy Trading (No. Pendaftaran Perniagaan: 002186458-H)

Saturday, March 3, 2012

Atlanta Falcons T-Shirt 3 Kain TriBlend (13 Rayon)

Atlanta Falcons (Brand New with Tag) 

Brand: Junk Food Clothing (Originals of California) 

Material: Tiga kain / Triblend - 50% Poly 37% Cotton 13% Rayon 

Color: Steel 

Tag Size: L

Measurement: Pit-pit: 21.5" Length: 27.5"

Origin: Bawa masuk dari USA, tapi Made in Guatemala

Other: Bukan baju vintage, tapi baju triblend yang baru. Hologram untuk tunjukkan ke'original'annya pun masih ada. Gambar label tag tu dari t-shirt yang lain, tapi semuanya lebih kurang sama kecuali saiz... Harap maklum.

Price: RM SOLD

Termasuk yang ni, ada 8 helai semuanya. Boleh check link ni: 

8 Helai T-Shirt 3 Blend (13 Rayon) Junk Food Clothing -National Football League (NFL)-

Belilah beberapa helai untuk dapatkan lebih diskaun. Harga dah termasuk dengan pos. Terima kasih...

Untuk pembelian / pertanyaan, silalah email ke info.5kosong1[at]yahoo.com atau sms sahaja ke O12-7944748 atau boleh hantar message kat Facebook 5kosong1.

P/S: Kalau sms tu tak berbalas, maknanya aku tak ada kat darat, so nombor pun jadi tak aktif. Kalau tak ada respond, silalah email atau hantar Facebook message. Terima kasih...
 

FB pages: Facebook 5kosong1 @ Lima Kosong Satu
FB fan pages (Like!!!) : 5kosong1 
Email: info.5kosong1[at]yahoo.com 
SMS: O12-7944748

1 comment:

  1. Ever wanted to get free Google+ Circles?
    Did you know that you can get them ON AUTO-PILOT AND TOTALLY FOR FREE by getting an account on Like 4 Like?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...